certificering .

Certificering & milieu

Van der Elst metalen draagt zorg voor een verantwoorde bedrijfsvoering, met respect voor mens en milieu. Wij beschikken daarom over de nodige certificaten en zien toe op een naleving van de geldende wet - en regelgeving.
 

Niwo certificaat

Het NIWO certificaat houdt in dat de organisatie welke beschikt over dit certificaat valt onder het ''Besluit inzamelen Afvalstoffen & Regelgeving vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars'' van der Elst oud ijzer en metalen beschikt over dit certificaat en staat ingeschreven onder VIHB nummer: UT517045XXHX inschrijving staat ook vermeld op www.niwo.nl.

VCA certificaat

VCA is een algemeen erkend systeem om op onafhankelijke wijze bedrijven te toetsen die actief zijn in de industriële dienstverlening. De toetsing is gericht op het voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Het huidige VCA-certificaat is ook van toepassing op uitvoerende bedrijven in bijvoorbeeld de metaal- installatie- en bouwsector. Met deze certificering laat een organisatie zien dat hij beschikt over professioneel geschoold personeel, dat werkt volgens de eisen die de wet op het gebied van Veiligheid, Arbo en Milieu heeft gesteld.

 

vca logo niwo isoTot ziens bij Van Der Elst Metalen!